RJL

Region Jönköpings län, en politiskt styrd organisation ansvarig för hälso- och sjukvård samt regional utveckling, har förnyat sitt ramavtal med konsultföretaget Castra inom samtliga IT-kompetensområden. Avtalet, som träder i kraft den 20 september 2024, sträcker sig över 12 månader med möjlighet till förlängning upp till totalt 48 månader.

Ramavtalet täcker fyra huvudsakliga delområden inom IT:
Delområde A – Strategi och ledning: Detta område inkluderar roller som IT-strateg, verksamhetsarkitekt, kvalitetssäkrare, mentor, enterprise arkitekt, projektledare, testledare, systemförvaltare och projektadministratör.

Delområde B – Systemutveckling och systemförvaltning: Inom detta område finns roller som kravanalytiker, applikationsspecialist, UX-designer, IT-arkitekt, systemutvecklare och testare.

Delområde C – Applikation och server, kommunikation, arbetsplatstjänster och support: Roller som systemtekniker och support ingår här.

Delområde D – IT-säkerhet: Detta område täcker roller som IT-säkerhetsstrateg, IT-säkerhetsanalytiker och IT-säkerhetstekniker.

Region Jönköpings län ansvarar för att erbjuda invånarna hälso- och sjukvård samt att leda utvecklingsarbetet i länet. Regionen fungerar också som kollektivtrafikmyndighet via Jönköpings länstrafik (JLT) och har flera stödverksamheter som HR, ekonomi, kommunikation, och IT-centrum. IT-centrum, med cirka 230 medarbetare, ansvarar för all IT inom regionen och arbetar för att förbättra kvalitet och effektivitet genom systematiska processer och ett nära samarbete med kunderna.

Isabella Larm, Bid Manager på Castra, uttrycker sin glädje över det nya avtalet: – Vi är mycket glada över att återigen ha tilldelats ramavtal med Region Jönköpings län inom samtliga kompetensområden. Detta är en betydelsefull kund för oss, och vi ser fram emot att vidareutveckla vårt redan goda samarbete och att få möjligheten att tillhandahålla våra kompetenta konsulter för fler spännande och utmanande uppdrag.

Det nya ramavtalet stärker Castras position som en ledande leverantör av IT-tjänster inom offentlig sektor och möjliggör fortsatt utveckling och förbättring av IT-lösningar för Region Jönköpings län.

Anlita oss

Jobba hos oss